Hogy mivel is töltik legszívesebben szabadidejüket a szinglik? Moziznak? Barátokkal vannak? Esetleg fesztiváloznak? Mennyire fontos számukra a külső megjelenés? Az alábbiakban fény derül a válaszokra.

Az egyedülálló emberek közül  csaknem minden negyedik jár rendszeresen moziba (23,5%). Az átlaghoz hasonlóan nyaraláskor ők is csak enni, inni és napozni szeretnének (32,9% vs. 35,3%) és ők is csak a társaságért és ivásért járnak sörözőkbe (8,0% vs. 10%). Több mint harmaduk az idejük nagy részét a barátaival tölti (36,7%) és csupán csak 39,3%-uk szereti  otthon csendesen eltölteni az idejét, ahelyett hogy elmenne valahová.

Az ország 3 legnagyobb fesztiválja igazán népszerű az szinglik körében: Akár a Sziget fesztivál (47,0%), akár a Balaton Sound (48,7%), akár a Volt fesztivál (52,5%) résztvevőit vizsgáljuk meg a fesztiválozók közül minden második egyedülállónak vallotta magát. 

A hajadon hölgyek az átlagnál jobban figyelnek oda a külsejükre (69,7%) , fontosabb számukra, hogy vonzóak legyenek a másik nem számára (56,5%) és jól öltözöttnek tűnjenek (52,3%) illetve majdnem minden harmadik egyedülálló nő a legutolsó divat szerint öltözködik (30,1%).